tiistai 10. huhtikuuta 2012

I swear to ya, I'll be there for ya ♥♪

Anteeksi taas pitkä tauko.. Mua ei oo oikee kiinnostanut olla koneella tai todellakaan kirjottaa mitään :) mutta aattelin kertoo nyt vähän pääsiäsilomasta kun ahdistaa ajatella tän viikon koulutehtävien määrää niin välttelen niitä sitte(smart eh?). 
Mutta tosiaan.. loma... Meillä oli jo torstai vapaa, saatiin vaan tehtäviä.. 

Keskiviikkona illalla lähettiin ajelemaan Iidan ja Aten kanssa ja käytii pomppimassa vaikka missä ♥ Lopulta päätettiin matka linja-auto aseman heselle kun kaikille tuli nälkä eikä mikään muu paikka enää ollu auki :)
                                            

Sitten torstaina Iidan kanssa oltii kaupungilla koko päivä ja tuhlattii paljon rahaa ja syötiin hyvää ruokaa. Ostoksista sen verran et ostin yhen ihan tosi ihanan mekon.. Laitan luultavasti päättäripäivänäki sen päälle ♥

Perjantaina oltii sitte taas tavan mukaan Helsingissä American car showssa, tänä vuonna ei oikee ollu mitää kovinkaan erikoista joka ois ollu mun mieleen mut unikulmalla oli tosin hienoja sänkyjä x') Ja kun oltii kaik autot kierretty läpi niin mentiin syömään yhen sukulaisen luo jossa oli (kuten aina) ihan jäätävästi ruokaa, mutta hyvää sellaista :) olin myös nean ja paten kans hetken kävelees... Vikana katottii inhimillinen tekijä ennen ko lähettii kohti kotia :))

Lauantaina sit päivällä menin kaverin synttäreitä juhlistamaa, hain Ollin eka ja mentii sit... tein hienon kortin ja kaikkee :'D Sopisivat poni kortti ja pinkki rannekoru hyvin lol.... Oli paljon hyvää kakkua... anteeks kun puhun aina vaan ruuasta :D Oli taas kiva nähä pitkästä aikaa Reijaa ja Jeriä. Käytiin vuokraamassa illalla Rest Stop (joka oliki 2 osa) ja se oli iha paska näin suoraan sanottuna... Illan aikana laulettii kans singstarii ja ku muut oli menny nukkuu ni katottii Ollin kans viel ku telkkarista tuli Daybreakers ja se oli oikeesti hyvä :)

Lähettiin sunnuntai päivällä kottii.. Kävin mummilla syömässä ja lähin kotii käymää suihkus ja nukkusin päikkärit ennen ko lähin Atelle... Kävin hakemassa Iidan ja sit mentii. Syötiin paljon kaikenlaista ja pelattii tosi monii pelejä, lautapelei ja sit pleikal... Oli kivaa taas vaiks oonki huono kaikis peleissä :( olin sit joskus kolmen jälkee yöl kotona. Ja just kun olin kerinny nukahtamaan niin puhelin soi Dx
Ja sitte vielä maanantai... Heräsin joskus 12-1 välillä.. kahelta olin mammalla syömässä ja sit mentii Iidan ja Aten kans neljältä leffaan kattomaan Iron Sky... se oli ihan hauska mut en tiiä oliks se ihan sen 12euron arvosta mut kyl sen iha kattos ei sii mittää... avaruusnatsit tulee oletko valmis? 

 Ja nyt jatkamaan stressiä koulujutuista niit onki sit nii helvetisti tälle viikolle et oikee tekee pahaa :(  ja sit vielä konfirmaatio viikonloppuna... jos tästä viikosta selvitää ni huhhuh :D Motivaatio ei vaan tunnu riittävän tähän työmäärään... no mut eiköhä täst selvitä ja ens vikko on jo helpompi :)


Ei kommentteja: